Navigatie overslaan

LITHODECOR AIRTEC Inspirerend. Uniek.

 

LITHODECOR Airtec biedt u met natuursteen of keramiek haast onbeperkte en ongeziene creatieve mogelijkheden. Unieke gevels die uitgepuurde strakheid uitstralen komen binnen bereik dankzij extravagante vormen en fascinerende driedimensionele en naadloze elementen.
Niet een gevel zoals alle andere dus, maar een architecturaal kunstwerk: Lithodecor Airtec blinkt uit door een adembenemende variëteit aan materialen en vormen die bij ieder project ongeziene designmogelijkheden oplevert.

Onderscheidende systeemvoordelen bieden u perfect op elkaar afgestemde totaaloplossingen aan en dat van de Europese specialist van geventileerde gevels:

MONOLITHISCHE LOOK
Wenst u voorgevormde 3D-elementen zoals hoeken, U-vormige elementen of andere vormdelen? Geen enkel probleem. Met Lithodecor is het mogelijk lichtgewicht vormelementen te creëren met een monolitsch uitzicht.

GROOTFORMAAT
Lithodecor is groot, letterlijk. Keramische panelen of panelen in natuursteen met een formaat van 1,8 x 4,3 m vergemakkelijken creatieve gevelontwerpen met verdiepingshoge elementen.

LICHTGEWICHT
Lithdecor Stone-panelen bestaan uit een 5 tot 15mm dikke natuursteen als toplaag op een lichtgewicht betonplaat van 19mm en zijn daardoor tot 60% lichter dan massieve natuursteenelementen.

INTERESSE?
Meer info vindt u op www.lithodecor.com of neem contact op via info@daw.be